Sassie's Dagboek

Er zijn ook foto´s

Januari 2010

Op 15 janurai hebben wij de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. Nu we er binnen waren en het ook leeg was bleek dat we veel te doen hadden. In alle 3 de slaapkamers en eigenlijk ook in de hal moest het behang er af. Gelukkig hadden we 2 afstomers en veel hulp. Dus na 2 dagen konden we in de slaapkamer beginnen met behangen. Dat ging iets minder makkelijk dan we gedacht hadden. Gelukkig kwamen zondag meteen alle meubels uit de opslag dus konden we na een week al ons bed vanuit Nieuw Vennep naar Haarlem verhuizen.

Toen eenmaal alles behangen was moest alles geverfd. 2x maar liefst. Maar dat hebben we niet in alle kamers gedaan. Tsja, want daar waar je toch hoge kasten tegen de muur gaat zetten hoeft het niet netjes afgewerkt te zijn.

Bij het uitpakken van de dozen bleek natuurlijk dat we teveel spullen of eigenlijk te weinig bergruimte hadden. Maar eerst wilden we toch eigenlijk alle kamers inrichten zodat we daarna verder konden kijken naar meubels

 

Februari 2010

Deze maand hebben we lekker op Marktplaats gesnuffeld naar nieuwe meubels. Een mooie eikenkleurige boekenkast op de kop getikt voor in de studeerkamer. Mooi hoor!!

Ook hebben we een prachtig dressoir besteld met een bijbehorende boekenkast. En ook een nieuw bankstel. Want nu hebben we plek zat. Een gewone 2-zits bank en een bank zoals we die nu hebben maar dan 2,5-zits en met een bredere chaise-longhe. Maar daar moeten we nog op wachten die komt waarschijnlijk pas in mei. Natuurlijk precies als we net op vakantie zijn

 

Maart

Halverwege de maand gaat Stefan naar China. Tijd voor mij om eens lekker overal te gaan eten. Heerlijk, geen boodschappen, weinig was en doen en laten wat ik wil. Maar het is wel een beetje stil en een tijdverschil van 7 uur maakt het bellen er ook niet makkelijker op.

Gelukkis zijn deze maand de gordijnen gekomen. Het is echt heel mooi, vooral in de woonkamer. De verduisterende gordijnen van de slaapkamer maken het niet echt heel erg donker, dus moet er nog een verduisterend rolgordijn worden aangeschaft. Maar voor nu werkt ductape met een handdoek ook prima. Ik moet toch wel een beetje kunnen slapen na mijn nachtdienst.

Hoera!! Ook het dressoir wordt geleverd. Natuulijk gaat één van de deurtjes niet open. Gelukkig komt de monteur binnen 2 dagen het deurtje weer maken.

 

April

Eindelijk begint deze maand de lente. Mooi weer dus lekker in de zon zitten. Gelukkig is Stefan weer terug uit China gekomen. Direct de week erna ging ik met de cliënten van de IJweg op bewonersvakantie. Dat was echt super leuk. Aansluitend nog een Sprinkhaankamp vergadering. Heeft er iemand een rood geruit jasje in een grote maat. Stefan moet nl Bassie gaan spelen haha. In het weekend hebben we de balustrade van het balkon voorzien van rieten matten. Nu is het moeilijker om op het balkon te kijken.

Omdat we 3 mei de nieuwe bank krijgen is de oude vast opgehaald. Maar nu moeten we dus 10 dagen op matrassen zitten. Het is net een hippie huis.

Al een paar weken ben ik me aan het verdiepen in een andere auto. Nu heb ik er eindelijk eentje gekocht. Over 3 weken mag ik mijn Hyundai Getz ophalen. Een mooie zilveren. Nu alleen nog bedenken wat ik er voor stickers op wil hebben.

 

Mei

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote heeft ons goed gedaan. De hele week lekker in de zon, een beetje wandelen, lekker eten en weer in de zon. En natuurlijk veel slapen en ook nog zwemmen. Het is een bijzonder eiland met al die vulkanische activiteit. Zowel met een bus als met de auto hebben we het hele eiland rondgereden.

In de laatste week haal ik mijn nieuwe auto op. Wat fijn zeg, hij rijdt lekker, en ik heb er een carkit in. Alleen geen stuurbediening. voor de radio. Maar daar ga ik nog wel achteraan.

Juni

Juni is echt een heerlijke maand. Het begin met het volleybal toernooi van OTT. Heel gezellig natuurlijk. Het weekend erna het weekendje van Sprinkhaankamp. Heerlijk eerst op huisbezoek met de motor en daarna lekker BBQ. Behalve dat de spare-ribs in de fik gevlogen waren was het allemaal erg lekker. De volgende dan lekker geknutseld. Ik heb mijn mens-erger-je-niet aangepast tot circus spel. Superl leuk. Verder hebben we allerlei vlaggen en borden geschilderd voor het kamp. en natuurlijk een nieuw kamplied geschreven. Super leuk.

Op de Baan hadden we heerlijke zonnige dagen en hebben we een tropical party afgesloten. Heerlijke cocktails drinken, limbo dansen en waterbalonnen door zwembanden gooien. Een enorm succes. Deze heerlijke dag werd afgesloten met Nederland-Japan. En ja..... winnen deden we, dus de sfeer was opperbest.

De laatste dagen van juni was het super warm. Dus lekker de badjes opgezet op het werk. Maar die bleken lek te zijn, dus na 3 uur moesten we bij blazen. Gelukkig hebben we een electrische pomp. Het is echt fantatisch om te zien hoe de kinderen ervan genieten

Juli

JAAAAAAA we zijn door naar de halve finale. Ik heb er niets van gezien, want net als de vorige wedstijden was ik aan het werk. Met dit weer heerlijk de zwembadjes opgezet en lekker ontspannen. Gelukkig is de score van Nederland prima buiten te volgen. Tijdens het eten leek het wel of ze bij ons in de tuin stonden, zo veel toeters enz. Gezellig hoor.

14 juli is Stan geboren. Wat een mooi mannetje is het. Helaas zal ik hem een tijdje niet zien, want we gaan op kamp. Dit jaar is het thema Circus. Het was echt een hele leuke week. Meteen bij terugkomst foto's uitzoeken, kampverslag maken en foto's online zetten. Nou dat werkte natuurlijk niet helemaal fantastisch, maar ze zijn hier wel te zien

Oktober

Ja het is al weer een tijdje geleden dat ik hier wat geschreven heb. Dus waar zal ik nu eens beginnen. Ik denk maar bij het hoogtepunt van het jaar. Ik ben 30 geworden!!!! En ik heb ook nog een feestje gegeven. Dat was heel erg gezellig. We hebben het huis opnieuw ingericht en een vakantie geboekt. Daarover natuurlijk meer al we weer terug zijn uit Egypte